právě čtete...
Nezávislý průvodce Londýnem od A do Z

Sháníte profesionální průvodkyni, po Londýně i po UK, pro sebe, malou i větší skupinu? Doporučujeme vám průvodkyni “Blue badge Guide” Zuzanu

Sháníte profesionální průvodkyni, po Londýně i po UK, pro sebe, malou i větší skupinu? Doporučujeme vám průvodkyni "Blue badge Guide" ZuzanuSháníte profesionální průvodkyni, po Londýně i po UK, pro sebe, malou i větší skupinu?

Doporučujeme vám “Blue badge Guide” Zuzanu, která říká: “Věřím, že dobrá túra není o vyjmenovávání panovníků nebo architektů, opakování letopočtů nebo architektonických stylů. I historické postavy měly svůj soukromý život, v palácích zněl smích, v zahradách dodnes voní kytky a v lesích jsou možná stále něžné víly. V roce 1996 jsem ukončila 2-letý kurz a jsem dnes “Blue badge Guide” – průvodce s nejvyšší možnou kvalifikací na Britských ostrovech. Takže jedem? Slibuji, maximálně 4 letopočty za den! :)”.

Napište nám na info@mintytrips.cz a my vás seznámíme 🙂


Doporučujeme:

Kvalitní a levné ubytování v centru Londýna

UBYTOVÁNÍ V LONDÝNĚ

KVALITNÍ CENOVĚ DOSTUPNÉ I LUXUSNÍ UBYTOVÁNÍ V LONDÝNĚ. Booking.com je pravděpodobně nejlepší hotelový vyhledávací systém, který jsme kdy viděli. Zdarma prohledá všechny možnosti ubytování v centru i okolí Londýna a nabídne vám nejpřijatelnější ceny londýnských hotelů, hostelů a bed and breakfast. Vše v českém jazyce. My jsme booking.com využili už několikrát a vždy jsme našli dobré ubytování za výhodné ceny. Jakub a Eva

Nejlevnější online letenky do Londýna koupíte od www.pelikan.cz.


Více informací najdete v našem Nezávislém průvodci Londýnem, Anglií, Walesem a Skotskem… WWW.MINTYTRIPS.CZ. Co tam konkrétně najdete? Aktuální informace na téma: Doprava v Londýně, Kam v Londýně zajít na dobré jídlo, Kultura a noční život v Londýně, Londýnské památky, zajímavá netradiční místa, galerie, parky & trhy, Ubytování v Londýně a další. Připravili jsme pro vás rovněž praktické průvodce: To nejlepší z Londýna za jeden den, Víkend v Londýně, Londýn zdarma, Za nákupy v Londýně, V Londýně na pár hodin, Romantický Londýn a V Londýně s dětmi. Dále vám přinášíme tipy kam se vydat za putováním v Anglii (Cornwall, Lake District, Dorset…), Walesu (Snowdonia) a Skotsku, včetně podrobných cestovních itinerářů, map a fotek.


Discussion

2 thoughts on “Sháníte profesionální průvodkyni, po Londýně i po UK, pro sebe, malou i větší skupinu? Doporučujeme vám průvodkyni “Blue badge Guide” Zuzanu

  1. Dobrý den, jsem učitelka ze základní školy a pojedeme s dětmi na jazykový kurz do Worthingu. Potřebovali bychom nějakého průvodce na výlety (odpolední a celodenní – 2 dny v Londýně, Brighton, Stonehenge a Portsmouth) – je možná nějaká spolupráce?
    M. Málková

    Posted by Marie Málková | 1.7.2015, 11:47

Leave a comment

Minty Trips (www.mintytrips.cz)

Nezávislý průvodce Londýnem, Anglií a Skotskem od A až do Z - vše co jste kdy potřebovali vědět při vašich cestách do Velké Británie. Sestaveno lidmi, kteří v Británii žijí, obdivují její krásy a místa, která doporučují, dobře znají.

Jedete na dovolenou? Hledáte levné a kvalitní ubytování?

U nás na http://ubytovani.mintytrips.cz najdete více než 2 000 000 hotelových a hostelových nabídek po celém světě, nejlepší ceny a ověřená hodnocení cestovatelů. Vyzkoušejte http://ubytovani.mintytrips.cz (klikněte níže)

Join 44 other subscribers

Návštěvy

  • 101,195 hits